22. 03. 2024

QuantCON 2024 Program

Druhý ročník QuantCON proběhne v termínu 12.–14. června 2024 v Hotelu Port. Bude opět bohatý na zajímavé prezentace a workshopy nejen od našeho týmu, ale o své zkušenosti o využítí Quantu se podělí i naši zákazníci. Nejsou to jen přednášky, kde lze čerpat cenné informace, i letos jsme vyhradili čas pro neformální networking pro vzájemné sdílení a inspiraci. Součástí programu již tradičně bude i shrnutí nejvýznamnějších vylepšení přidaných do Quantu za poslední rok a představení našich plánů do budoucna.

Můžete se těšit na krásné okolí hotelu u Máchova jezera a využít volný čas k procházkám nebo indoor zázemí pro relaxaci v bazénu, sauně nebo si zahrát bowling. 

Registrace a cena

Konference je určená jak pro uživatele Quantu, tak pro potenciální zájemce z České republiky a Slovenska uvažující o nasazení našich řešení jako jsou Space Planning, Demand Planning a Forecasting, Category Management, Retail Task Management, Planogramy, Cenovky nebo Správa produktových dat.

Základní cena vstupného pro jednu osobu je 20 000 Kč a zahrnuje účast na přednáškách a workshopech, ubytování na Hotelu Port a stravu formou bufetů.

Pro naše stávající zákazníky nabízíme slevu 5 000 Kč / osoba.

V případě účasti dvou a více osob z jedné společnosti nabízíme slevu 5 000 Kč / osoba.

V případě zájmu o účast na konferenci prosím vyplňte Registrační Formulář.


Řečníci QuantCON

Quant Retail tým


Velmi se těšíme na setkání se všemi účastníky,
diskuze a na vzájemnou inspiraci!